Over ons

Het Utrechts Auto Bedrijf is al decennia lang een begrip in de regio Utrecht, en vind  haar oorsprong in de jaren ’50 van de vorige eeuw. In eerste instantie alleen als revisiebedrijf van onder andere automaatbakken, maar vanaf de 70’er jaren van de vorige eeuw ook als ‘all round’ auto bedrijf, waar men graag komt voor onderhoud. Vanaf de jaren ’80 wordt veel ervaring opgedaan met de diverse Engelse premium merken uit Sollihull en Birmingham. Met liefde voor het vak en hard werken groeide het bedrijf steeds verder uit, in deze tijd vertegenwoordigde het UAB als dealer officieel de Engelse merken Jaguar en Land Rover voor de regio Utrecht. De ontwikkelingen op de automarkt hebben ons doen besluiten om vanaf juni 2016 een andere koers te gaan varen. Mede daarom hebben we gekozen voor het merk onafhankelijke concept ‘4×4 Adventure store’. Uiteraard kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van alle moderne en klassieke types van Jaguar,  Land Rover en Range Rover. En overweegt u de aanschaf van een moderne of klassieke Jaguar of Land Rover ? Ook dan helpen wij u graag. Groeien doen we nog steeds, en als bedrijf zijn we trots op deze ontwikkelingen en groei die we doormaken.

Zorgeloos op weg

Een belangrijke kernwaarde van UAB is het ontzorgen van de klant. Op alle fronten willen we dat onze klanten op een zorgeloze manier van hun auto kunnen genieten. Dit geldt voor alle stappen die een klant doorloopt van de oriëntatiefase en de aanschaf tot het onderhoud en de jaarlijkse keuringen. Door de ervaring die we bij het UAB hebben, weten we hoe dit moet en bieden we een topservice op alle fronten. Zo hoeft u zich als klant geen zorgen te maken en kunt u met een comfortabel en veilig gevoel de deur uit.

Extra

UAB onderscheid zich door de ervaringen die we in de jaren met de luxury brands hebben opgedaan aan te bieden voor alle merken en klanten, en daarin een mobiliteitspartner te zijn voor de klant. Dit houdt in dat we niet alleen service bieden omtrent de auto, maar ook allerlei extra’s organiseren. We verkopen kwaliteit, dat ziet u onder andere terug in onze collectie jonge occasions die we aanbieden.

Referenties

Al jaren onze vertrouwde garage
Vriendelijk personeel, nakomen van afspraken, duidelijke communicatie, goed en eerlijk advies en een hele fijne service. In één woord geweldig
Van Woudenberg

Super garage
Mijn ervaringen met deze garage zijn uitstekend! Vriendelijke mensen die absoluut bereid zijn met je mee te denken, en ook eerlijk zeggen wat hun bevindingen en ervaringen zijn. Opvallend is dat de chef werkplaats heel enthousiast over zijn vak praat zodat je snel merkt dat het niet alleen werk maar ook een passie is.
Beatrijs

Super en snel geholpen
Vandaag door de koppeling van mijn Land Rover Defender getrapt olie liep er onderuit. Kon vanmiddag zonder afspraak direct bij UAB terecht. Paar uur later al een telefoontje ontvangen dat de auto gereed was. Zonder auto ligt mijn werk ook stil. Iedereen super bedankt !!!!
Lampie