Onderhoud

Het is belangrijk om het onderhoud van uw auto goed bij te houden. Dit draagt bij aan de levensduur en natuurlijk aan een veilige bijdrage in het verkeer. Voor vakkundig onderhoud bent u bij UAB aan het juiste adres. Wij bieden top service door monteurs met jarenlange ervaring in dienst te hebben. Of het nu gaat om een lampje vervangen, olie verversen, nieuwe banden of een grote beurt: UAB helpt u professioneel, snel en efficiënt.

Het belang van goed onderhoud

Het onderhoud van uw auto is belangrijk, maar weet u ook waarom? Wanneer uw auto naar behoren functioneert rijdt u met meer vertrouwen en een veilig gevoel. Vervang tijdig de onderdelen die versleten zijn om oplopende kosten te voorkomen. Stel dat uw remblokken versleten zijn, dan kan het zijn dat deze de remschijven dusdanig hebben aangetast waardoor ze volledig vervangen moeten worden. Daarnaast kunnen niet goed functionerende remmen ook tot gevaarlijke verkeerssituaties leiden. Het is dus essentieel dat u deze op tijd laat vervangen.

Vakmanschap

Wilt u verzekerd zijn van de beste onderhoudsmonteurs? Kies dan voor het vakmanschap van UAB. UAB staat voor goede service en kwaliteit, er wordt efficiënt gewerkt met goed opgeleide monteurs. Regelmatig zijn er bijscholingen over nieuwe technieken, waardoor ze op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen. Bij UAB onderhouden we auto’s volgens de fabrieksspecificaties en garanties. Al onze services gelden voor zowel nieuwe auto’s als occasions.

Onderhoudsbeurten

Het regelmatig onderhouden van uw auto is van groot belang om de kans op pech te verkleinen en dus veiliger rond te rijden. Wanneer u regelmatig een controle laat uitvoeren kunnen defecten in een vroeg stadium worden herkend en verholpen. Maar wat is de juiste periode voor een onderhoudsbeurt? Bij moderne auto’s, afhankelijk van de kilometerstand, wordt vaak één keer per jaar een onderhoudsbeurt uitgevoerd. Er is verschil in een ‘grote’ en een ‘kleine’ beurt voor uw auto. Bij een grote onderhoudsbeurt wordt alles volgens de fabrieksspecificaties en garanties uitgevoerd. Daarnaast speelt veiligheid een grote rol, waardoor er voornamelijk gekeken wordt naar controles die daarmee in verband staan. Denk aan het remsysteem, de banden, airbags, verlichting en andere veiligheidssystemen. Bij een kleine beurt worden de standaard onderhoudshandelingen verricht zoals het bijvullen van vloeistoffen.