Werkplaats

De werkplaats van UAB is zo ingericht dat iedere auto die onderhoud verlangt, snel en efficiënt gerepareerd kan worden. We beschikken over een mooie, grote ruimte met daarin de juiste technieken en apparaten. Een moderne werkplaats met de juiste apparatuur zorgt ervoor dat uw auto kwalitatief wordt onderhouden. Of het nu gaat om een APK, onderhoudsbeurt of een reparatie. Onze service medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. Gaat het om een kleine onderhoudshandeling? Wacht dan een ogenblik in onze wachtruimte met WiFi, onder het genot van een kopje koffie, tot uw auto klaar is.

Eerlijkheid

UAB houdt van eerlijkheid. Onze tarieven zijn dan ook op een eerlijke manier berekend, u krijgt waar voor uw geld. Nieuwe onderdelen vervangen of reparaties gaan altijd in overleg met de klant, zodat u weet wat de kosten zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Kunt u uw auto niet lang missen? Wij bieden verschillende leenauto’s aan, zodat uw dagelijkse werkzaamheden niet belemmerd worden. UAB vindt het belangrijk dat de klant zonder zorgen zijn of haar auto laat repareren, waardoor we goede kwaliteit en service leveren.

Onze servicemonteurs

De servicemonteurs die bij UAB werken hebben veel kennis en passie voor het vak. Het onderhouden en repareren van auto’s wordt op een deskundige manier gedaan. Daar worden ze uiteraard ook op geselecteerd. UAB werkt met servicemonteurs die op een kundige en eerlijke manier uw auto repareren en onderhouden. Er wordt altijd overlegd indien kosten onverwachts anders uitvallen, zodat u weet waar u aan toe bent. Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel bij UAB. We luisteren naar de problemen die u heeft met uw auto en zorgen dat u fijn kunt rondrijden in uw auto.

BOVAG

UAB is officieel aangesloten bij BOVAG, de brancheorganisatie voor alle ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Voor de consument is BOVAG een welbekend keurmerk dat garant staat voor kwaliteit en zekerheid bij de aankoop van een auto. Bedrijven die zich willen aansluiten, worden gekeurd op basis van strenge eisen. Extra zekerheden zoals BOVAG Garantie worden gewaarborgd door UAB.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, monteurs of heeft u andere vragen? U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.