Service

Het leveren van topservice voor haar klanten vinden we bij het UAB belangrijk. Dit zie je dan ook terug in verschillende aspecten binnen het autobedrijf. Het ontzorgen van de klant staat bij UAB centraal. Met de jarenlange ervaring en kennis van auto’s, bieden we precies de service waar onze klant naar verlangt. Het verkopen van auto’s zien we dan ook als één onderdeel van het hele plaatje. We bieden namelijk ook topkwaliteit op het gebied van onderhoud, informatie en service gedurende de aankoop van uw nieuwe auto.

Onderhoud van uw auto

UAB helpt graag, uiteraard met advies bij de aanschaf, maar ook daarna. Het rijden in een nieuwe auto moet namelijk zonder zorgen gebeuren. We bieden goede onderhoudsvoorwaarden en kwalitatief hoge service. U wilt natuurlijk niet na een aantal maanden al met stukken staan. Vandaar dat er gekozen wordt voor de juiste auto onderdelen en de kundige werknemers. Onze onderhoudsmonteurs zijn stuk voor stuk goed opgeleid en hebben veel kennis. Ze weten precies hoe de auto’s werken en hoe ze op uw wensen en behoeften moeten inspelen. Goed onderhoud verhoogd namelijk uw rijcomfort, rijplezier en uw auto heeft een langere levensduur. Laat uw auto dus jaarlijks checken en onderhouden.

Extra’s

UAB verleend een hoge kwaliteit service aan haar klanten. Dit ziet u terug in verschillende extra’s die geboden worden. Is het tijd voor winterbanden? U kunt ze snel en efficiënt laten vervangen dankzij ons bandenhotel. Uw zomerbanden blijven gedurende de winter bij ons, waardoor ze geen kwaliteit verliezen. Komt de jaarlijkse onderhoudsbeurt ongelukkig uit qua timing? Of heeft u onverwachts pech aan uw auto? Bij UAB begrijpen we dat u hier niet altijd tijd en ruimte voor heeft in het dagelijkse leven. Vandaar dat we te allen tijde vervangend vervoer aanbieden, verwacht of onverwachts. Daarnaast bieden we in overleg een haal- en brengservice aan. Dit zorgt ervoor dat uw dagelijkse werkzaamheden niet lang onderbroken hoeven te worden. U kunt van te voren aangeven welke dag en tijdstip voor u goed uitkomen, wij zorgen vervolgens dat de servicemonteurs netjes op tijd aanwezig zijn. We leveren graag goede kwaliteit, waardoor het soms wat langer kan duren voor we de juiste onderdelen hebben. Dankzij ons vervangend vervoer ondervindt u hier geen hinder van.